torstai 14. kesäkuuta 2012

Unilla

Otteita mäyräkoiran päiväkirjasta:


Nukun yleensä kyljelläni, kiepillä tai pää painettuna etutassuja vasten, kun taas toisaalla...


...nähdään jälleen kerran asento, jossa kaveri on vääntyneenä mutkalle: takapää lättänänä lattiaa vasten, keskivartalo kierteellä ja yläkroppa kylkiasennossa. Kysymys kuuluu: onko kuvan koiralla ollenkaan selkärankaa? En ole varma. Naisihminen ei kykene katselemaan moista kieroutta vaan käy korjaamassa Aslanin asennon jos näkee sen vetelevän sikeitä korkkiruuvina. Aslania ei haittaa, se on tottunut eikä edes välttämättä herää jos sen koipia vähän siirtää.  

Otteita ihmisen päiväkirjasta:
Leikit jäävät kesken kun alkaa nukuttaa; niiltä sijoilta kaadutaan maahan ja siihen nukahdetaan niin pitkäksi aikaa, että taas jaksaa. Aslanin täytyy saada yleensä pitää Alphonsesta kiinni, edes vähän; tassukosketuskin lasketaan. 


Aslan on väsynyt. Aslan ei jaksa poseerata.

6 kommenttia:

 1. Aslanin asanasta vois sanoa, että kiero kuin korkkiruuvi ja väärä kuin Väkkärän Aarnen ladonnurkat (älä kysy kuka se Aarne oli, en tiedä).
  Elli nukkuu vähän samaan tapaan, mutta toisinpäin. Siis selällään ja hirmu mutkalla.
  Onneks väsyneenä ei tarvikkaan poseerata, nukkuvaa koiraa on helpompi kuvata, kun vauhdin hurmassa olevaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en tiedä kuka tuo Aarne on, mutta olen selvittänyt mitkä ovat levällään olevat Jokisen eväät :) Nuo mutka-asennot näyttävät karmeilta...ei voi olla hyvä nukkua noin, en usko :)

   Poista
 2. Nukkuva mäyräkoira on harmiton mäyräkoira :-)) Nukkuvissa koirissa on kyllä jotain erityisen sööttiä! Alfie on kovin samanoloinen kuin Mauri-setä myös nukkumisasennossaan, Aslan on kyllä tosiaan varsinainen joogi, eihän tollaiseen asentoon voi selkärankainen nisäkäs taipua! :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä nukkuvien koirien sööttiydestä :) Aslanin asennot ovat oikeasti vailla päätä ja häntää...en ymmärrä miksei se voi nukkua niin kuin muut ja lakata aiheuttamasta mussa kauhunväristyksiä!

   Poista
 3. Korkkiruuviasento näyttää hurjalta! Jospa Aslan on väsymyksen iskiessä unohtanut siirtää takaosansa kylkiasentoon, tai vastaavasti etupäänsä sammakkomakuulle?:)

  Jalo tykkää vääntää niskansa ihan mutkalle, esimerkiks parvekkeen kynnystä vasten on hyvä venyttää pää taakse ihan selkärankaa vasten, näyttää varsin epämukavalta, mutta koiran mielestä ilmeisen mukava nukkuma-asento...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kun olisikin unohtanut siirtää itsensä, mutta ei, nukkuu ihan joka päivä noin :) Juu, tiedän tuon asennon mistä puhut, Alfie nukkuu joskus siten ja seKIN näyttää pahalta...miten voi niska taipua niin taakse?? :)

   Poista