tiistai 9. marraskuuta 2010

Täsmennystä työtehtäviin

Otteita mäyräkoiran päiväkirjasta, takautuvasti:


Ihmiskoulutuksen lisäksi teen päivittäin muunkinlaisia töitä, mm. tihutöitä. Saldoni ei ole vielä mittava, mutta työmotivaationi on kohdillaan ja sopivan tilaisuuden ilmetessä teen omalla sarallani parhaani. Tähän mennessä olen rei'ittänyt satunnaisvaatekappaleita (satunnaisvaatteet ovat niitä artikkeleita joita ihmiseni ovat tahattomasti jättäneet työskentelyalueeni sisäpuolelle. Tulos on toistaiseksi suhteellisen vaatimaton: kahdet sukat ja yksi kaulahuivi, mutta tämä ei mitenkään lannista minua, sillä kolmen ihmisen taloudessa löytyy kyllä rei'itettävää. Tarvitaan vain pitkäjänteisyyttä) Lampunjohtojen pureksinta  on uusin aluevaltaukseni (saldona yksi johto. Lisäbonuksena ihmisen säikähdys joka on aina yhtä palkitsevaa). Näiden lisäksi olen hionut kleptomaanin taitojani; haltuunotan kaiken irrallisen tarpeiston ja vien ne kätkööni. Näihin ko. esineisiin voidaan lukea kaikki irtaimisto joka minulta on kiellettyä eli mm. kaukosäätimet, sohvan koristetyynyt, kännykät jne. Pidän siitä, että ihmiset vaikeuttavat tehtävieni suorittamista esimerkiksi nostamalla tavaroita ulottumattomiini, sillä mäyräkoirahan ei haasteita pelkää, päinvastoin.
 
Otteita ihmisen päiväkirjasta, takautuvasti:

Joku on pistellyt terävillä hampaillaan reikiä sukkiini. Joku on myös käynyt hakemassa sohvalta tyynyn ja vienyt sen petiinsä. Tyynystä löytyi pieniä hampaanjälkiä ja pedistä tyynyn täytteenä olevia höyheniä. Jäljet johtivat sylttytehtaalle. Syyllisellä oli viaton ilme naamallaan, mutta mikään ei näytä yhtä varmasti syylliseltä kuin viaton mäyräkoiranaama.

Jos kukaan ei ollut todistamassa kun se tapahtui, sitä ei oikeasti tapahtunut. Tai ehkä joku muu söi sen johdon. Joku nälkäinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti