maanantai 6. joulukuuta 2010

Hyvää Itsenäisyyspäivää!


Otteita mäyräkoiran päiväkirjasta:

Viikonloppuna minä eräjormailin laavulla. Saatoin ehkä olla hieman pettynyt, että nuotiolla ei paistettukaan hirveä...tai hiirtä (vai mitä ne h-alkuiset riistaeläimet nyt sitten ovatkaan), mutta makkara oli aika hyvä kakkosvaihtoehto! Minä sain muutaman palan, vaikkakin ihmiset olivat mielestäni turhan kitsastelevia tuon ruokatarjonnan suhteen. Kaikenkaikkiaan hyvä reissu, uuden manttelinkin suostuin pitämään päälläni, kun huomasin, että tuuli merenrannassa oli aika napakka vaikkei pakkasta ollut kuin säälittävät 10 astetta.

Olen ruokailemassa. Makkara oli oikein maittavaa.
Naisihmiseni vinkui tauotta, että hänen varpaansa ovat jäässä. Seuraavalla kerralla jätän kyllä hänet kotiin. Eräjormailu on näillä arktisilla leveysasteilla äijämäistä puuhaa, marisijat jätetään kotiin. Armotta.

Sinun varpaasi ovat jäässä? Ihan tosi? Mikäli oikein näen, sinulla on sentään maastokengät jalassasi ja niiden sisällä villasukat. Jotkut meistä ovat paljain tassuin liikenteessä. Mietipä sitä.

Otteita ihmisen päiväkirjasta:

Retkeilyä maastossa ja aktiivista estelyä ettei koira olisi merkannut laavua. Lähitienoon jokainen puu sitten kyllä merkattiinkin sen edestä.

Mäyräkoira ja ihmisensä toivottelevat rauhallista, kaunista ja hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille suomalaisille; sekä kotimaassa asuville, että ulkomaille - joko pysyvästi tai tilapäisesti - suuntautuneille. 

Saanko haukata itsenäisyyspäiväkynttilää? Tai edes nuolla steariinia? Saanko?
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti