keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Uusi peti

Otteita mäyräkoiran päiväkirjasta:

Minä olen saanut uuden pedin siitä kaupasta joka on suunnattu kaltaisilleni, nelijalkaisille ystäville. Peti on iso, pehmeä ja sitä ei saa suolestaa. Olen nukkunut siinä muutamat yöt sekä päiväunetkin ja täytyy kyllä lämpimästi suositella sitä muillekin lajitovereilleni, tai ainakin niille, jotka tykkäävät nukkua pehmeällä alustalla. En minäkään aina tykkää. Joskus nukun paljaalla lattialla tai maton päällä. Jouluisin nukun kuusenoksilla.
Vaikka makaankin uudella pedilläni näennäisen tiedottomana ympäröivästä maailmasta, minulla on jatkuva näköyhteys joulukuuseen.            

Otteita ihmisen päiväkirjasta:
 
Jos luulimmekin, että uusi peti vähentäisi yksisuuntaista liikennettä kuusenjuureen öisin, olimme väärässä. Koira pitää kovasti uudesta pedistään, mutta kuusi aktivointileluna on vertaansa vailla. Ehkä on tullut aika hyvästellä koko joulupuu, etteivät yöt mene huudellessa yläkerrasta: “Jätä se kuusi rauhaan!”(Mitä, jos mitään, mahtavatkaan naapurit ajatella täällä tapahtuvan?)
Uusi peti testauksessa.
 


6 kommenttia:

 1. Hieno ja pehmeä peti. Voittaisiko se kuitenkaan sohvaa, joka on meillä nukkumapaikkana ylitse muiden?

  Alfie on ottanut joulupuun omakseen. Mitä löytyy puun tilalle? Toivottavasti ei kuitenkaan uuden patjan suolestaminen!

  VastaaPoista
 2. Sohva on meilläkin kovassa käytössä...sinne myös kuljetetaan salaa puruluita, vaikka Alfie tietääkin vallan hyvin, ettei sohvalla ruokailla tai järsitä mitään ;) Mä kans vähän tässä mietin, että mites sitten käy kun kuusi otetaan pois...siirtyykö mielenkiinto petiin? Toivottavasti ei, ettei meidän tarvitse katsella tuota joulukuusta toukokuuhun asti, alati hupenevine oksineen!

  Tällä hetkellä siitä on kaksi oksaa pois ja yksi roikkuu Pyhän Hengen varassa, kun kukaan ei ole jaksanut yöllisen oksien riisumisproggiksen jälkeen modistaa kuusta takaisin alkuperäisiin asetuksiinsa =)

  VastaaPoista
 3. Ootpa, Alfie, saanut pehmeen näkösen pedin. Kerrassaan verrattoman näkönen. Näet varmaan pelkästään hyviä unia (joulukuusesta)...

  VastaaPoista
 4. Tänään lähtee unelmien kohde, kuusi, pois talosta. Ja samalla meni ensimmäinen yö sitten sen pystyttämisen, ettei yhtään oksaa riivitty irti :)

  VastaaPoista
 5. Hieno peti. Meillä Ossi on tuhonnut tuhannen päreiksi kolme koiran omaa sänkyä joten olemme luopuneet niistä. Joku järki sillä koiralla kuitenkin on päässä kun se ei ole alkanut nikertää sohvaa eikä vierashuoneen sänkyä jotka nykyisin toimivat herran nukkumisalustoina. Ja niitäkin pitää yön aikana vaihtaa....Rattoisaa uutta vuotta ja vuosikymmentä toivottelevat Ossi ja emäntä Kirkkonummelta!

  VastaaPoista
 6. Me kanssa yritetään pitää silmällä ettei peti meni päreiksi, kun tuolla lapsukaisella on taipumusta moiseen. Muutaman kerran on saanut huudahtaa "jätä", kun se on hampaat esillä ottanut loikan sitä kohti :) Sama täällä, sohvaa ei nakerreta eikä mitään muutakaan nukkuma-alustaa, vain nuo pedit kiinnostavat siinä mielessä, että niihin pitäisi aina välillä saada upottaa purukalustoa, heh.

  Hyvää Uutta Vuotta sinnekin! :) Mäyrismäinen elo jatkukoon tulevanakin vuotena!

  VastaaPoista