lauantai 12. helmikuuta 2011

Kuinka luetaan lehti...

Otteita mäyräkoiran päiväkirjasta:

...oikeaoppisesti:
teeskennellään kiireistä kunnes huomataan, että naisihminen kaivaa lehden esiin. Tarkkaillaan tilannetta tulemalla välittömästi kiehnäämään ihmisen kylkeen, ja jos rapsutuksia ei ala kuulua, asettaudutaan raaja kerrallaan lehden päälle ja tehdään mahdottomaksi mikään muu kuin ihanaan koiraan keskittyminen joka rötköttää strategisesti keskellä sivuja. Odotetaan rapsutuksia palkinnoksi. Jos niitä ei tule, nuollaan lehteä. 

Otteita ihmisen päiväkirjasta:

...vaivalloisesti:
jos tehdään se virhe, että lehteä erehdytään lukemaan mahallaan maaten sängyssä, jossa piehtaroi mäyräkoira. Sehän tarkoittaa sitä, että ihminen yrittää keskittyä johonkin muuhun kuin mäyräkoiraan, joka kaivaa tyynyjen alle itselleen parasta aikaa pesää, eikä viimeiseen tuntiin ole edes huomannut ihmisen läsnäoloa.

Lehden päälle sijoitetaan ensin yksi tassu. Jos se ei tuota tulosta, sen kaveriksi lykätään toinenkin tassu. Tämä koetaan riittämättömäksi hyvin nopeasti, ja aukeamalle työnnetään myös kuono. Kuonoa seuraa luonnollisesti koko muu keho sillä lopputuloksella, että juuri sen artikkelin päällä jota ihminen yrittää tavata, makaa koiran karvainen pylly, jonka jatkeena on iloisesti viuhtova häntä. Olen varma, että se hihittää sisäänpäin, hiljaisesti.
 

Onko siellä jotakin mielenkiintoista meneillään mistä minun pitäisi olla tietoinen...?

Ai jaa, ei sitten. Aika tylsä ilta.
 

6 kommenttia:

 1. Ihana löytää täältä toinenkin pitkäkarvainen, meillä täällä tosin kääpiöversio :)

  VastaaPoista
 2. Heipä hei, Raisa ja Funi! :) Tulenkin tutustumaan teidän blogiin heti! Pitkikset on suloisia, olkoon sitten mitä pituusmallia tahansa :) Vaikka kaikki mäykäthän ne on sydäntä lähellä, tietty =)

  VastaaPoista
 3. No mutta, onpa sulla tyylikäs asento siinä pedillä loikoessas. Näytät aivan prinssiltä.
  Ja pedistä puheen ollen, minä nukun KOKO yön iskän ja äipän välissä. Ja kuorsaan äipän kanssa kilpaa.
  Lehtiä en enää näe "lukea", mutta pidä sinä yllä lukujärjestystä/tärkeysjärjestystä minunkin puolestani. Hienoa Alfie!

  VastaaPoista
 4. Eihän Alfie olisi mäyräkoira jos se ei keksisi miten ja millä häiriköidään. Nämähän koirat nauttivat jos saavat huomiota 24/7. Tai ainakin jotkut yksilöt:) Terveisin Ossi (se kanssa huomionkipeä) ja M-L

  VastaaPoista
 5. Pyrde: heh, asento on tuollainen 'rantaleijona' letkeästi toisella kyljellään :) Alfie ei nukkuisi koko yötä ihmisten välissä, vaikka sen annettaisiinkin, sillä nimittäin tulee siellä liian kuuma ja sitten se käy levottomaksi, kiehnää, huokailee ja vaihtelee loputtomasti paikkaa etsiessään viileitän kohtaa. Pitkän turkin kiroja ;)

  Lukujärjestystä on pidetty yllä =) Ja kaikenlaista muutakin härpäköintä ja härdellinpoikasta on kehitelty viikonlopun aikana ;)

  VastaaPoista
 6. Marja-Leena: näinhän se on; Alfie viihtyy hyvin yksin lelujensa kanssa, pallottelee itsekseen ja juoksee lelu suussa, tappaa sen ja ärisee, mutta välillä on hetkiä jolloin se kaipaa ehdottomasti viihdykettä tai ihmisseuraa muuten vain ;)

  VastaaPoista