keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Mäyräkoirat maailman valtiaiksi-kampanja

Otteita mäyräkoiran päiväkirjasta:

Olen itseoppinut velmu, joka kotioloissa vaikuttaa harmittomammalta kuin onkaan, mutta todellisuudessa - ja ihmisten tietämättä - olen osa isompaa kokonaisuutta. Salassa heiltä työskentelen osana koneistoa joka ajaa mäyräkoirien asioita. Olemme saavuttaneet vasta pieniä erävoittoja matkallamme vallitsevaksi roduksi, mutta meidän aseemme lajitovereitamme vastaan ovat jämerät: mäyräkoiria on yhdeksää eri alalajia! Vähitellen muiluttaudumme sinne mistä ihmiset eivät osaa meitä heti ensimmäiseksi etsiä: uusille sohville, uusiin koteihin, ihmisten syleihin ja alitajuntaan. Jo nyt karkeakarvaiset rotukaverini ovat päässeet livahtamaan kymmenen suosituimman rodun listalle. Karkkareille moniääninen woot! woot!

Järjestö, jonka nimissä toimin, on osa maailmanlaajuista MäyräkoiraMafiaa, joka työskentelee väsymättömästi maailmanherruuden puolesta. Tähän kansainvälisesti nimekkääseen järjestöön ei tarvitse erikseen anoa liittymistä, vaan jokainen koko- ja karvamuunnnos mäyräkoirasta liitetään organisaation heti syntymähetkellä. Kasvattamalla aktiivisesti jäsenmääräämme pääsemme nopeammin ja tehokkaimmin tuloksiin. Lisääntyminen on, näin ollen, suorastaan suotavaa.

Luontainen vastapelurimme, ihminen, on vuosisatojen ajan yrittänyt tehdä tavoitteitamme tyhjäksi, vaikuttaen omalta osaltaan siihen, ettei valta koskaan voisi kuulua sen oikeille omistajille; jaloimmalle koirarodulle. Ihminen on tehnyt myyräntyötään muiden koirarotujen hyväksi, näistä esimerkkeinä mainittakoon erikseen colliet (mm. Lassie-elokuvat), saksanpaimenkoirat (mm. Susikoira Roi -sarja) bernhardilainen (mm. Beethoven-elokuvat), kultainen noutaja (mm. Marley and Me-elokuva) sekä lukuisa joukko muita rotuja, jotka näkyvästi ja laajamittaisesti ovat olleet esillä eri medioissa. Ja mitä mäyräkoiralle on jäänyt? Mäyräkoira on päässyt valkokankaalle Karvisen Oskuna, josta edelleen kiistellään kiivasti, että onko kyseinen koira edes mäyräkoira vai näytteleekö Oskua sarjakuvissakin tiiliskivi.

Tämä on valtava epäkohta, koska MäyräkoiraMafian ansioituneisiin lanseerauksiin lukeutuu mm. kuuluisa mäyräkoiratuijotus ja sen kovennettu muoto: mäyräkoiramurjotus, joiden kaltaista ei muilla roduilla ole edes tarjota. Jokainen meistä koirista osaa heiluttaa häntää ja moni tehdä erilaisia temppuja, mutta vain harva taitaa katseen, joka porautuu läpi paksun betonin. Tämä ihmisen hypnotisoimiseen tähtäävä katsekontakti jo sinällään ansaitsee tulla tunnustetuksi ja palkituksi ylivoimaisen rodun merkittävästä saavutuksesta omalla sarallaan.

Maailmanherruuden saavuttamiseksi on oltava valmis etenemään pienin askelin; niinpä olen omalta osaltani tekemässä järjestöä tunnetuksi yhteisöllisellä tasolla. Yksilötasolla, puolestaan, olen asettautumassa ihmistä vastapäätä tuijottaakseni hänet otolliseen mielentilaan, jossa hän kävelee automaattisesti - kuin unessa - jääkaapille, avaan sen ja ottaa minulle sieltä palan kinkkua.

MäyräkoiraMafian puolesta,
Alphonse Demetrius Jokinen, mäyräkoirajäsen


Otteita ihmisen päiväkirjasta:

Syytetty: luimuileva mäyräkoira
Asento: pää tassujen päällä, makuuasennossa, kulmien alta mulkoilua, katseen väistelyä
Mielentila: viattoman esittäminen (ontuvasti ja läpinäkyvästi)
Rikosnimike: varkaus
Syyte: tavaroiden varastaminen kaapista, varastetun tavaran hallussapito sekä piilotus ja naamioiminen mm. makaamalla (kömpelösti) niiden päällä
Rangaistus ja sen täyttöönpano: voimakkain äänenpainoin esitetyt torut, tiukka tuijotus syytetyn silmiin

Syyttäjän huomio: kärsittyään rangaistuksensa syytetty ei osoittanut minkäänlaista katumusta tai kykyä parantaa tapojaan, vaan poistui rikospaikalta häntäänsä iloisesti heiluttaen. Kirjataan ylös ns. toivottomana tapauksena, todennäköisyys uusia rikos: hyvin suuri.

Kuvan koira liittyy tapaukseen.

8 kommenttia:

 1. Alfie on sitten tarkistellut Koiramme-lehden suosituimmuuslistaa. Pistäpä se vielä laskemaan ne sadan suosituimman mukaan mahtuvat KAIKKI mäyrikset niin Alfie huomaa että JOS mäyris laskettaisiin yhdeksi roduksi niin se olisikin komeasti listan ykkösenä. Eikös olekin hienoa? Muuten ei tuosta tavaroiden varastelusta taida ihan heti päästä eroon. Ossikin tuo pyykkikorista tai mistä lie napattuja sukkia iloisena luokseni aina silloin sun tällöin. Syy mitä ilmeisimmin huomion puute. Terveiset Alfielle Ossi ja Marja-Leena

  VastaaPoista
 2. Mää en kestä!!! :D
  Nauroin nytkin niin että koirakin heräsi katsomaan mitä ihmettä mamma hytkyy tuolissaan ja ääntelee kuin mielipuoli :D

  Kyllä Alphonse vaan on loistikas veikko ja äiti saa sen hienosti rustattua ylös kaikkien luettavaksi, kiitos :)

  VastaaPoista
 3. Marja-Leena: Alfie tavaa aina tarkasti Koiramme-lehden kannesta kanteen :) Synnynnäisiä rosmoja ovat monet mäykyt ;)

  VastaaPoista
 4. Ansku: Hehe, kiva kun tykkäät! :) Kyllä täälläkin on joskus naama virneessä kun tuota poikaa katselee, mutta sitten taas välillä menee hampaiden kiristelyksi ;)

  VastaaPoista
 5. Alkaa olla enempi sääntö kuin poikkeus, että luen tätä blogia ääneen isännälle. Kyllä olit taas niin mukaansatempaavasti kirjoittanut :)

  VastaaPoista
 6. Sunan: kiitos :) Tuo poika järjestää kyllä sen verran raportoitavaa, että joskus kun tuntuu siltä, ettei ole yksinkertaisesti mitään blogattavaa, että tyhjästä on aika vaikea nyhjästä, niin sitten taas tapahtuu...ja kirjaan sen tänne muistiin ;)

  VastaaPoista