sunnuntai 14. elokuuta 2011

Kirmailua koirapuistossa

Otteita mäyräkoiran päiväkirjasta:

Tiedän huonompiakin tapoja viettää sunnuntaipäivää kuin koirapuistoilu. Monta uutta kaveria, vauhtia ja vaaratilanteita, pystypainiotteluja ja kisailua samanmielisten kanssa.


Kolmen uroksen kopla: kääpiöpinseri, mäyräkoira ja villakoira.

Jos valitsee juoksulinjat ovelasti, voi oikaista niin etteivät muut huomaa...

 

Otteita ihmisen päiväkirjasta:

Hullunkiiltoa silmissä.

Välillä halausote...

...ja välillä pää pihdeissä.
Saanko luvan...

...tähänkin tanssiin?

Muuten hyvä, mutta kumpi meistä vie?

6 kommenttia:

 1. No, on sulla ollu taas hyvät villit! Vitsi mulla on kavereina vaan tyttöjä, eikä nekään enää viitti yhtään leikkiä. Silleen perusteellisesti. Sä oot muuten piiiiitkä.

  VastaaPoista
 2. Onpa hauskaa kun mäyräkoira näyttää isolta tai lähes samankokoiselta kuin muut:) Vauhtia ja iloa näytti riittävän. Terveisin M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 3. Voi miten suloinen halikuva. Ei väliä kumpi vie, pääasia on että on kivaa, vaikka sitten välillä hullunkiilto silmissä. Alfie, tule tänne, mäkin haluan sylitanssin ;D

  VastaaPoista
 4. Kyllä on sunnuntaina ollut menoa ja meininkiä :)

  Täytyisikin taas itsekin piipahtaa koirapuistossa, Breci ei ole vielä kertaakaan käynyt.. Ainakin kovan leikkikaverin Brecistä saa, se on sellanen viipotin että olin jo unohtanut kuinka riehakkaita ja energisiä mäykyn pennut voikaan olla :D Tänään oli neiti ensimmäistä kertaa repinyt yhden kansion kirjahyllystä jossa oli miehen kitarajuttuja, oli muutamat nuotit syöty :D Myös miehen peliohjaimet oli osattu kaivaa tommosesta korista, nyt sitten isäntä saakin laittaa pelivehkeensä jonnekin muualle suojaan. Voi kyllä olla että oli siksikin tavaroita repinyt kun ensimmäisen kerran unohdin laittaa aktivointileluihin makupaloja yms..

  VastaaPoista
 5. Mä en kestä näitä kuvia! Buahhaahahhaa!!! Uskomatonta paritanssia tyypeillä! Ja jotenkin vielä, kun toinen on puudeli (eikä siis todella mitään villiksiä vastaan, mutta näyttää vaan niin hassulta). Hihhihhih!

  VastaaPoista
 6. Myrsky: harmi kun et asu lähistöllä, niin voitaisiin pistää kunnon leikit pystyyn! :) En nimittäin ihan äkkiä väsy! Ja osaan leikkiä hienosti pienempien kanssa, tämäkin tuli taas todistettua koirapuistossa, kun sinne tuli ihan pieni villispentu, 6 kk...kirputin sitä hellästi ja muutenkin leikin huomattavasti varovaisemmin kuin raisumpien ja isompien kavereitten kanssa :) - Alfie -


  Marja-Leena: Alfie taisi vähän aikaa olla vanhin ja isoin koko pienten aitauksessa ;) Isompien puolelle se välillä haikaili kun siellä huskyt kisailivat keskenään, eikä paikalla ollut rotikkakaan aiheuttanut tunnemyrskyjä, kun oli niin nuori vielä (= ei ollut liian isoa päätä :D)


  Ellieli: sylintassia olisi luvassa jos nähtäisiin, tosin saattaisi olla kyllä aika sinnikästä selkäänkiipeämistäkin, valitettavasti ;)


  Veera & co. : Voi Breciä =) Kyllä ne pienokaiset keksivät kaikenlaista oheistoimintaa, jos tekeminen loppuu kesken...meilläkin on syöty yksi muistikortti (tosin ihmiset olivat silloin paikalla...häikälemätöntä, siis) ja lampunjohto ja vastahan tuossa vähän aikaa sitten protestina Alfie pureskeli pitkän kenkälusikan...lehtienlukuvaihe oli kyllä rasittavin: kirjahyllystä piti riipiä kirjoja alas ja lehtiä retuuttaa. Nyt ovat onneksi saaneet olla rauhassa *koputan puuta*


  annamari: jees, tuo villis näyttää aika veikeältä, kun niissä on aina jotakin hyvin inhimillistä hahmossaan kun turkit on trimmattu tietyllä tavalla ;)

  VastaaPoista