maanantai 29. elokuuta 2011

Sunnuntain lakisääteinen koirapuistohäsläys


Otteita mäyräkoiran päiväkirjasta:

Tiedän jo, mihin mennään yleensä sunnuntaisin. Koirapuistoon! Kun ihmiseni kertovat minulle, että ollaan menossa autoon, alan läähättää. Autossa seuraan maisemien vaihtumista tiiviisti takaikkunoista ja mitä lähemmäksi päästään puistoa, sitä kovemmin alkaa häntäni heilua. Puistossa on monia mukavia kavereita, mutta pieneltä murahtelulta ei aina säästytä, jos he eivät jo ennakkoon tiedä, että tässä puistossa voi olla vain yksi herra. Eikä se, valitettavasti, ole kukaan heistä. Paitsi Eetu. Eetu on suojeluksessani. Aina. 

Veljen naamaa on pakko välillä nuolla.
Eteenpäin...
...yksissä miehin.

Veljekset villeinä, kuten aina.
Sarjalaukaisulla tulee aina taltioitua ne parhaimmat ilmeet!


Otteita ihmisen päiväkirjasta:

Sunnuntain lämpötila oli huimat 27 astetta, ilma pilvinen ja painostava; ukkosta selvästi ilmassa jo aamusta asti. Elokuun lopulle poikkeukselliset lämmöt eivät mitenkään hidastaneet mäyräkoiraveljeksiä, jotka juoksivat kuin henkensä hädässä, rinta rinnan ja välillä peräkkäin. Toiset koirat tajusivat välillä leikkiä hillitymmin, mutta mäyräkoirat eivät tunteneet muita vaihteita kuin sata lasissa.

Sekametelisoppa.
Mäyräkoirat sumpussa, kunnes paikalle ilmestyy se onneton, rotuun kuulumaton...
...joka saakin valitettavan pian lähtöpassit, kun roturasistit ilmoittavat, että "sori, jengin pääluku on nyt täys!"
 

11 kommenttia:

 1. Ai kuinka hauskaa, että Eetu asustelee jossain suht lähellä. Ihanat kuvat koirapuistosta:) Terveisin M-L ja Ossi -the peura-allergikko:)

  VastaaPoista
 2. Voi tämä pieni rotuun kuulumaton, kai joku sentään leikki hänenkin kanssaan?

  VastaaPoista
 3. Meillä on sunnuntait menneet remontin ja varaston rakennuksen merkeissä. Ehkäpä tässä syksyn päälle vielä joku kerta muistetaan ja ehditään tulla mäykkymiittiin. Ollille kyllä tuollaiset "vääränrotuiset" karvapallot ovat myrkkyä... silloin meidän on parempi väistyä takavasemmalle. Kovasti näytti olevan pitkäkarvaisia mäykkyjä liikkeellä.

  VastaaPoista
 4. Marja-Leena: Eetu asuu aika lähellä, joo, ja sehän on meidän mielestä ihan huippu juttu! :) Veljekset ovat niin liikuttavia yhdessä, kun pitää juosta ja leikkiä kahdestaan pitkän aikaa, ennen kuin sitä huomiota voi ruveta sen kummemmin jakamaan ;) Alfielta pääsi taas surkea itku kun Eetu lähti eri suuntaan kuin me :( Ossille terveiset, että mäyräkoiran ihminen itse on myös allerginen peuroille ja poroille! :D En tosin lihalle, mutta jo pelkät porontaljat aiheuttavat aivastelua ja karheaa kurkkua.

  Jaltsalandia: heipä hei! :) Kyllä, havannan kanssa leikittiin kovastikin, mutta silloin kun mäyräkoirat olivat ryhmittyneenä yhteen, tuntui, että päälle napsahti kummallinen roturajoitin ;)


  Olli: kovasti mukavaa olisi taas teitä nähdä koirapuistossa! :) Menoa ja meininkiä on ollut enemmän kuin riittävästi, huomattavasti enemmän myös populaa puistossa, sekä pienten että isojen aitauksissa. Mäyräkoirat, tietty, kulkevat aina peräkanaa aitausta ympäri ja yrittävät löytää kolon josta päästä vähän isojenkin puolelle käväisemään, kuinkas muuten :D

  Pitkiksiä oli kolme ja yksi karkkarineito, jota pojat kävivät kyllä ahkerasti riiaamassa, varmaan arvannetkin...

  VastaaPoista
 5. Villit on teillä meinigit ja menot. Tahtoo mukaan!

  Onneks mulla on sentään Inkku. Ja tänään on Koirakoulu ja siellä niitä kaapinkokosia pentuja...

  Mulla on blogissani mulle tehty musavideo. Sopis ihan jetsulleen tohon teidän meno-ja-meiniki-koirapuistosunnuntaihin.

  VastaaPoista
 6. Joo, toi on kyllä nyt sitä rotusyrjintää. Pitäisköhän tasa-arvovaltuutettuun ottaa yhteyttä? ;D

  VastaaPoista
 7. Heipat!

  Blogissani on sinulle haaste. Toivottavasti se on kiva juttu, eikä rasitus. Jätä tekemättä, jos ei huvita. ;D Lupaan, että en loukkaannu! Ü

  VastaaPoista
 8. Voi, innolla odotan koska meidän koirapuistoilun aikana osuu paikalle muita mäykkyjä. :) Uskon että tekisi hyvää Alman pääkopalle. Alfie ja Eetu ovat erisöpöjä, eiku varmaan pitäisi sanoa eriäijiä!

  VastaaPoista
 9. Mainiota puistoviiletystä :) Pidä Alfie tuo ansaittu puistoilun etuoikeus, ettei emäntäsi laita puistokieltoa, kuten täällä oli pakko laittaa Artulle :/ Jos ei käyttäydy, sitten jäädään kotiin...

  VastaaPoista
 10. Hei kaikille! :) Täällä taas ja taukoilu loppu! :) Onkin ollut jo ikävä blogimaailmaa ja kaikkia teitä!

  VastaaPoista