sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Kulissien takana...Saako jo tehdä oman postauksensa?

"Otteita mäyräkoiran päiväkirjasta: Tänään Aslan oli..."

Mitä se ihminen on tänne taas juorunnut?


Otteita ihmisen päiväkirjasta:

Pojilla on taas normaali löysä ja laiska sunnuntainsa: ne joko nukkuvat tai sitten juoksevat lumessa. Lepopäiväthän ovat juuri tätä varten; lepoa ja liikuntaa. Mäyräkoirilla on näpeissään oikein hyvä elämänhallintakyky viikonlopuille. Muuta kykyä ei pienemmällä tänään ole ollutkaan, varsinkaan kärsivällisyyttä. Se piti taas sellaisen kevätkonsertin valittavalle viululle ja vonkuville vaskille kun tein ruokaa, että sen kummemmin pusertamatta tuli mieleen jälleen kerran oiva lohkaisu Shrek-elokuvasta:

"You have the right to remain silent. What you lack is the capacity."

6 kommenttia:

 1. Siis niin ihanat kuvat ja niin sopivat kuvatekstit :DDD "Tänään Aslan oli..." :DDD

  VastaaPoista
 2. Olli ihmettelee, kappas, mäyräkoirakaverilla on oma mäkki!

  Lepopäivän ansaitsee sekä koira- että ihmisväki. Liikuntaa ja ruokaa, sitten pikkupäiväunet.

  Lauantaina yleaamussa äijäjoogaopettaja kertoi, että ihmisen pitäisi osata ottaa oppia eläimistä, koirista ja kissoista. Ensinnäkin venytellä kunnolla (esim. joogassa tehdään venyttelevä koira -liikettä) ja toisekseen ottaa rennosti. Siinäpä avain pitkään elämään. Tai ainakin yksi avain.

  VastaaPoista
 3. Aslan on niin ihana! Voitais Ronja kaa kipnapata se ;)

  VastaaPoista
 4. Ellieli: juu, Alphonse osallistuu aktiivisesti tarinoimaan Aslanin tekemisistä, se pieni ja suloinen kantelupukki :)


  Olli: mäyräkoiralla pitää olla asianmukaiset välineet ;) Tuo on niin totta, että ihmisillä olisi muutamassa asiassa opittavaa eläimiltä :) Meillä pojat, kuullessaan että ollaan lähdössä lenkille, rupeavat harrastamaan heti hyljekävelyä, eli laahaavat takapäätä ja hilautuvat etujaloilla eteenpäin. Sitten otetaan sellaiset venyttelysessiot että ihmisille tulee kuuma ulkotamineissaan odotellessaan, että rentoutushetki on ohi ja voidaan poistua ulko-ovesta. Muuten hyvä, muttei silloin kun on kiire ;)

  Mondica: Aslan on kyllä niin suloinen <3 Sillä on hyvin veikeä tapa vilkuilla ja seurata tapahtumia päätään liikuttamatta silmäkulmastaan ja sitten tehdä yllättäen pusuhyökkäys ihmisten kimppuun :D Se saattaa usein myös nukkuessaan iltanokosia sängyn päällä muistaa, että pusukiintiö ei ole vielä täynnä ja hyppää salamana ihmisen päälle ja nuolee naaman :) Siinä on jotakin niin hellyttävää kun se aina tekee kaiken niin kokonaisvaltaisesti, jakamansa hellyydenkin :)

  VastaaPoista
 5. Ollilla on samat rituaalit ennen ulkoilua ja varsinkin ennen aamulenkkiä. Yöunet omassa korissa, yleensä sellaisella mutkalla, että ihminen vaan ihmettelee, vaativat melkoisen määrän venyttelyä ennen ulkoilua. Ensin toinen poski edellä venytetään kylkeä, sitten toinen poski edellä. Takapään laahaus etutassuja vetämällä kuten teilläkin. Sitten etupuolen venytykset jne. Tietenkin ihminen odottelee toppa-asu päällä, että koira on valmis ulkoiluun.

  VastaaPoista
 6. Olli: yksi nukkuma-asento mitä kanssa aina ihmettelen on pään roikottaminen. Siis ei yksinkertaisesti voi olla hyvä nukkua niin että veri pakkaantuu päähän! :) Alphonsekin joskus sohvalla rötköttää niin että pää roikkuu reunan yli ja pienempi lattiatyynynsä päällä muu kroppa tyynyllä ja pää lattialla :) Tai sitten ovat sen tuhannella mutkalla, tonen selällään pää taivuttetuna kauas taakse ja toinen siinä pitkin poikin selällään makaavan mahan päällä. Luulisi, että olisi vähän ohkoinen ja ahdas olo, mutta ei, tyytyväinen kuorsaus vaan kuuluu kahdesta suusta ;)

  VastaaPoista