sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Pentutapaamisessa

Otteita mäyräkoiran päiväkirjasta:

Yhtä asiaa en ymmärrä; miksi sukulaistapaamisissa pitää aina seisoa pöydällä? Voitaisiinko joskus kokoontua ainoastaan yleisen pahennuksen herättämisen ja riehumisen merkeissä? Näettekö kiinnostukseni määrän treeniä kohtaan, lukeeko se selvästi naamallani? En suostunut poseeraamaan ryhdikkäänä vaan esittelin löysempää otetta touhuun. Näyttelyharjoitukset ovat sama asia kuin maalin kuivumisen katseleminen...Onneksi tylsän osuuden jälkeen päästiin umpihankeen vapaana juoksemaan, jotakin tolkkua ihmisilläkin.

Veljeni Eetu nohevana. Ei sitäkään tosiasiassa kauheasti kiinnostanut poseerata ja pasteerata, mutta kun virallinen ohjelma oli ohi, kas, meitä kiinnosti taas.
Otteita ihmisen päiväkirjasta:


Aslan treenaa ensimmäistä kertaa. Ensin riehututti ja sitten vähän jännitti...


...hieman oli pienelle epäselvää, että mitä pöydällä tapahtuu. Vai tapahtuuko mitään? 

4 kommenttia:

 1. Näistä kuvista näkeekin hyvin, kuinka "ruipelo" Aslan kuitenkin vielä on enoihinsa verrattuna, liiks. ♥ Ja on siinä pienellä tosiaan ollut ihmettelemistä, että mitä pöydällä oikein tapahtuu. ;)

  PS. Sanavahvistus on "pants", okei.. :DDD

  VastaaPoista
 2. annamari: itsekin katselin, että kylläpä näyttääkin pieneltä rääpäleeltä iso kossi noissa kuvissa :) Onhan tuota massaa pennulla vähemmän, painoon vaikuttaa varmasti monta metriä liian iso nahkakin, josta kilomäärä eittämättä koostuu suurelta osin! :D Mutta kuva kyllä hieman fuulaa katsojaansa, oikeasti kokoeroa Alphonsen ja Aslanin välillä on hämmentävän vähän; pienempi on vielä vähän matalampi, mutta erehdyttävän samankokoisia ovat loppupeleissä. Eetu on sitten tietenkin massiivisempi ja onhan sillä tuo turkkikin sen verran rehvakkaan oloinen, että pesueen karvageenit ovat kyllä ohjautuneet Eetulle :)

  VastaaPoista
 3. Hienostihan se poseeraus siellä pöydällä sujui, mukavaa oli nähdä Eetukin kuvassa pitkästä aikaa. Eetulla tosiaan karva näyttääkin melko tuhdilta, pysyy varmaan hyvin lämpimänä.
  Ja Alfie onkin sen näköinen, että joojoo, tää on nähty jo monet kerrat, tää pöydälläseisoskelu. Varmaan Aslania jännittääkin, kun ekaa kertaa on pöydällä. Hienosti se silti kuvasta päätellen onnistui.

  VastaaPoista
 4. Ellieli: kyllä se varmaan alkaa luonnistua pienemmältäkin kunhan tottuu touhuun. Otamme taas silityslaudan käyttöömme ja seisomme sillä ;)

  Eetulla on kyllä mahtava turkki ja takuulla pysyy lämpimänä :) Olivat niin koomisia Alfien kanssa kun homma vaikutti poikien mielestä niin pitkäveteiseltä touhulta, ei yhtään napannut ei ;) Hyvä se on verestää vähän muistoja, ens lauantaina ollaan taas tositoimissa näyttelyissä ;)

  VastaaPoista