torstai 6. tammikuuta 2011

Alfie ja sopimattomat ehdotukset

Otteita mäyräkoiran päiväkirjasta:

Nartut eivät ole olleet myötämielisiä lähentymisyrityksiäni kohtaan. Mutta yrityksen puutteesta minua ei voitane syyttää. Monesta muusta asiasta kylläkin.

Otteita ihmisen päiväkirjasta:

Otsikko on sinällään harhaanjohtava, etteivät ne sopimattomuudet pelkiksi ehdotuksiksi jää, eivät suinkaan. Narttujen selkään kiivetään sinnikyydellä joka on alkanut siitä päivästä kun koirapoika keksi että hanalla, eli suvunjatkamiselimellä, voi tehdä muutakin kuin poistaa sen kautta ylijäämänestettä.

Uutena Vuotena kylässä ollut viehko westie-neiti sai tuta, ikävä kyllä, mäyräkoiramaisen periksiantamattomuuden siinä määrin, että Alfie sai puolestaan tuta niskassaan hieman hammastelua. Illan karvainen isäntä käyttäytyi häikälemättömästi liimaamalla kuononsa kiinni neidon takapäähän. Eikä tämäkään olisi riittänyt, neitokaisen tuoksu sai pienen pojan pään lopullisesti pyörälle, eikä loppua ollut ihan heti näkyvissä. Neidon lähdettyä kotiinsa poika uuvahti omaan väsymättömyyteensä ja nukkui pitkälle seuraavaan aamuun.

ps. Eikä kyseisellä koiraneidillä ollut edes juoksuaika. Tämä ei lupaa mitään hyvää murrosikäisen hormoonihirviön kanssa.

Edit. Blogger on yrittänyt aamupäivän sanoa irti, yksipuolisesti, yhteistyösopimustaan, eli normieditori ei suostu latautumaan. Olen joutunut turvautumaan vanhaan ns. kökköeditoriin ja ihminen, jolle on suotu nollatoleranssinkin alittava määrä kärsivällisyyttä mitä tulee teknisiin ongelmiin, on meinanut jo etsiä lähimmän vesilinnun ja nakata sitä napakasti läppärillä. Aivan kuin se olisi läppärin vika. Mutta, tällä mennään nyt toistaiseksi; toivottavasti tekstinsyöttöongelmat eivät jatku, muuten saattaa närvi napsahtaa, hihat palaa, hermot paukkua (...loppuun voi itse keksiä listan kuvaavia sanontoja...itselläni olisi muutama, painokelvottomampi).

2 kommenttia:

  1. Ihan kuule ystävyydellä annan sulle, Alfie, semmosen vinkin, että jätä se ylenpalttinen kujeilu niitten tyttösten kanssa pois. Käy muuten kuin minulle, että nips ja naps... Sinne jäi kujeet lääkärin roskikseen...

    VastaaPoista
  2. Nii-in...muutamalle tutulle on käynyt kuvaamallasi tavalla. Puistattaa...

    VastaaPoista