torstai 13. tammikuuta 2011

Rakastettava Riiviö

Otteita mäyräkoiran päiväkirjasta:

Olen saanut palautetta, jälleen kerran, aktiivisuudestani. Palaute oli negatiivista. Mihin voin tästä valittaa? Missä on positiivinen, rakentava kritiikki? Missä ylisanat, joilla minua vuolaasti kehutaan fiksuudestani ja kekseliäisyydestäni?

En sentään niellyt niitä puutappeja. Kai se lasketaan edukseni?
 

Otteita ihmisen päiväkirjasta:

Yllättävän pitkään se kestikin, ennen kuin mäyräkoira keksi, että portaiden kaiteissa on mukavia, suuhunsopivia puutappeja, joita voi aikansa kuluksi irrottaa ja piilotella ympäri huushollia. Mukavaksi asian tekee se, että niitä puutappejahan on sekä yläkerrassa että alakerrassa. 

Kiva, kun aktivointilelu on jakautunut kahteen kerrokseen. Kiva, kun öisin niitä tappeja voi vaikka irrotella, jos ei nukuta. Voi myös rämistellä lapsiporttia. Lukkoonhan sitä ei enää voi laittaa, kun joku on rynkyttänyt sitä tassuillaan sen verran lahjakkaasti, että seinään kiinnitetty lukon vastakappale pysyy siinä enää ajatuksen voimalla. Jos silläkään.

2 kommenttia:

  1. Wow, wow, how, kun mua naurattaa, TAAS... Alfie, jos minulla olisi pojanpoika, niin toivoisin sen olevan presiis kuin sinä.

    VastaaPoista
  2. Oi, kiitos Pyry ihanista sanoista! :) Tämä on kyllä mukavinta mitä ollaan koskaan Alfien kanssa kuultu! :)

    VastaaPoista