sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Ensimmäiset mätsärit onnistuneesti takana!

Otteita mäyräkoiran päiväkirjasta:

Kävimme Match Show'ssa. Paikalla oli veljeni Eetu, mikä oli, tietenkin, parasta koko päivässä! Meidän annettiin painia ja telmiä rauhassa ennen varsinaista koitosta ja tämähän sopi meille vallan mainiosti.

Tässä on veljeni Eetu. Paras kaverini. 


Paikalla oli myös muita mäyräkoiria. Loistavaa.

Eetu ottaa rennosti. Valitettavasti sitten kun meille puettiin päälle näyttelypannat, emme saaneet enää riehua ja riekkua keskenämme. Olimme töissä, piti olla nätisti.

Mitä sanoit? Voitko toistaa?
 

Otteita ihmisen päiväkirjasta:

Jännittävä tilaisuus takana. Mäyräkoira käyttäytyi ja esiintyi hyvin, tuloksena toinen sija pienissä aikuisissa. Hyvä kokemus ja kivaa oli, tästä on mukava jatkaa kun huomasi, ettei tilanne ollut koiralle vastenmielinen vaan häntä heilui kehässä ja ohjeita kuunneltiin. Pöydällä oleminen jännittää tosin vielä hieman.

Minua asetellaan pöydälle. Tuomari kokeilee häntääni. Eetu lepuuttaa itseään takana, odottaen vuoroaan.
 
Tässä menemme Eetun kanssa peräkanaa, hännät heiluen, korvat tuulessa hulmuten.


Toinen sija.

Välillä sai ottaa rennosti kun odottelin vuoroani.9 kommenttia:

 1. Hienoa.Kakkossija. Sijat paranevat ajan myötä varmasti. Kiitos "osanotosta" tässä irtokoira-asiassa. Olen kyllä yrittänyt ehdottaa rouvalle hyvin kauniisti että mitä jos hän pitäisi koiriaan kiinni mutta se ei kuulemma onnistu. Ja tosi nätisti tätä ehdotin vielä... Seuraavaksi annan Ossin purra... Tuon karkkarin väritys kuvassa on ihan samanlainen kuin meidän Ossin:) Terveiset hymypojalle M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 2. Onnittelut hienosta toisesta sijasta! siitä se ura lähtee käyntiin, kohta keikut Alfie ihan kärjessä!
  Meilläkin on pienen pieniä haaveita joskus uskaltaa mätsäreihin, mutta taitaa mammaa liiaksi jännittää moinen. Se väittää etten osaa käyttäytyä, outoa! :D

  --
  Bono

  VastaaPoista
 3. Kyllä Pyry olisi taas ylpeä henkisen pojanpoikansa kilpailusuorituksista ja tempauksista. Hyvin toimittu!

  VastaaPoista
 4. Hienoa Alf, ura on alkanut :) Onnea mainiosta sijoituksesta!
  Meidän piti mennä viime kesänä mätsäreihin, mutta kyseisenä päivänä Artun kainalot punottivat kuin paloauto, ja kaiken lisäks se oli loukannut tassunsa. Jäimme kotiin. Sen jälkeen aika / rohkeus ei ole riittänyt.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut Alfielle! Kuinka velipojan kävi?

  Minun näyttelykiinnostukseni hävisi tänään taas hetkeksi aikaa, kun väänsimme Alman kanssa SILITYSlaudan ;) päällä.. Siinä voi Alman mielestä istua, maata ja peruuttaa vauhdilla, mutta ei seistä. Onneksi meillä on vielä hyvin aikaa harjoitella ennen ensimmäistä julkista esiintymistä. :D

  VastaaPoista
 6. Onnittelut toisesta sijasta. Noista seisomakuvista päätellen Alfiella on selkälinja kunnossa, siis säkä korkeammalla kuin peräpää. Upeita kuvia.

  VastaaPoista
 7. Marja-Leena: kiitos :) Tuo irtokoira-asia aiheuttaa varmaankin aika paljon verenpaineen nousua teillä, kun ei tiedä mistä nämä kiusankappaleet milloinkin ilmestyvät esiin. Kummallista ettei ko. koirien omistaja ole reagoinut pyyntöösi pistää koirat kiinni...mutta valitettavasti monesti sitä saa mitä tilaa; sitten hänen on turha vikistä jos jotakin sattuu, vaikkei se tietenkään toivottavaakaan ole. Mainitsemasi karkkariuros oli oikein mukava nuoriherra, Alfie teki innokkaasti tuttavuutta ja kovasti pojilla hännät viuhuivat :)


  Ansku: Kiitos :) Ja menkää ihmeessä treeneihin, jos teilläpäin sellaisia järjestetään ja jos kiinnostusta on :) Tosi kivaa käydä kun huomaa miten kehitystä tapahtuu koko ajan :) Kyllä meitäkin hirvitti, kun alku oli mitä oli, mutta nopeasti ne koirat oppivat ja tottuvat, meidän luupääkin ;)


  Nettimartta: <3 :) Toivottavasti tavataan tulevaisuudessa teitä Myrskyn kanssa kehissä :) Pienen pennun kanssa kaikki on vielä avoinna :) Ihania aikoja teille tulossa! :D


  Mai: kiitos :) Oletteko koskaan käyneet näyttelytreeneissä Artun kanssa? Siellä on tosi kivaa ja koiran sietokyky kasvaa kun joutuu "työskentelemään" toisten koirien läheisyydessä. Arttukin on jo sen ikäinen herrasmies, että teillä menisi varmasti loistavasti kun koiralla on peruskoulutus ja vähän päälle jo hanskassa :)


  Alma: Kiitos :) Velipoika ei tällä kertaa sijoittunut, vaikka hienosti esiintyikin ja kehitys joka oli tapahtunut kummallakin veljeksellä oli huima :) Mutta päivästähän se on monesti kiinni, velipoikakin sai kehuja :)

  Meillä kanssa Alfie alkoi heti peruutella ja pistää sitten maate silityslaudan päälle kun sitä ensimmäistä kertaa kokeiltiin. Sitten hoksasin, että opetan sille ensin kunnolla "seiso"-käskyn ja sen jälkeen se on seissyt pinnalla kuin pinnalla :) Vielä jännittää näyttelypöydällä pönöttäminen, mutta ei enää hirvitä :)
  Milloin teillä on eka julkinen esiintyminen tulossa?


  Ellieli: kiitos :) Ihan samaa kyyläsin kuvista eli tuota selkälinjaa, kun välillä on näyttänyt siltä, että päksi eli peräpää olisi ollut vähän korkeammalla kuin säkä, mutta kuvat onneksi todistivat sen optiseksi harhaksi :) Monesti tuo turkki on kaiken lisäksi sen verran pörhöllä tuosta alaselästä, että se aiheuttaa tulkinnassa virhekäsityksiä.

  VastaaPoista
 8. Onnea myös meiltä Alfien hienosta kakkossijasta :) Alfie on muuten näissä kuvissa jotenkin erikoisen söpis ;) Täytyi ihan avolle asti raahata kone ja näyttää että katos nyt kuinka komee poika täällä on :)Tää mäykkykuume senkus vaan kasvaa.. Ja on muuten tarttunu avokkiinkin :) Jes hyvä minä.

  VastaaPoista
 9. Veera: kiitos :) Ja kiitos kehuista, Alfie eittämättä heiluttelisi häntäänsä ylpeänä jos tietäisi ;) Mulla on kanssa kauhea pentukuume ihan kroonisena tilana päällä, itsekseni mietin, että kuinkakohan monta mäyräkoiraa siihen tarvittaisiin, että se katoaisi, vai katoaisiko ollenkaan? ;) Pennut ovat kertakaikkisen vastustamattomia otuksia, mutta hyvin voisin ottaa aikuisen kodinvaihtajankin, mikäli kemiat pojilla natsaisivat hyvin yhteen.

  Hyvä sinä, että olet saanut kuumetta levitettyä ympärillesi ;)

  VastaaPoista