tiistai 3. toukokuuta 2011

Kun menee överiksi...

Otteita mäyräkoiran päiväkirjasta:

Ei. En saa ottaa mukaani kuollutta myyrää. Enkä saa ottaa mukaani kuollutta lintua. Enkä saa ottaa mukaani kuollutta hiirtäkään.

-> olen syytön näihin massakuolemiin joita lenkkipoluilla on nähty, miksi siis en saa napata raatoja mukaani? Onko tämä jokin rangaistus asiaan jota en ole tehnyt? Ainakin otan kaikki nämä oksat mukaani ja pureskelen kaarnaa niistä! Sitten oksennan seuraavana aamuna ja sinä saat siivota. 


Koirien häät? Anteeksi mitä? Sanotko uudestaan?
 

Otteita ihmisen päiväkirjasta:

Voin vilpittömästi ja käsi sydämellä tunnustaa teille, että jos minulla olisi 20 000 puntaa ylimääräistä kuvitteellisessa kolehtihaavissani, niin a) asuisin todennäköisesti Britteinsaarilla, ihan valuutasta päätellen b) olen melko varma, että tuskin käyttäisin kyseistä summaa mäyräkoirani häihin.

Olen sitä paitsi varma ettei mäyräkoira osaisi arvostaa riittävästi panostustani. Morsiammen itselleen se kyllä ottaisi. Ilman muuta ja ilmaiseksi.

Katsokaa hulppeat koiraparin hääkustannukset ja kuvat allaolevasta linkistä (ja pyörittelkää vapaasti silmiänne kohti kattoa, kuten minä tein):

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1373952/Dog-owner-spends-20-000-Britains-expensive-pet-wedding.html

 

3 kommenttia:

 1. Jotenkin tuntuu etteivät ne koiraparat ehkä oikein osaa arvostaa sitä ihmisen rahallista panosta OMG! Vain britit ja jenkit voivat tehdä jotain vastaavaa. Sulhanen muutoin oli sen näköinen että ei ihme että oli voittanut sen rumimman koiran tittelin 2005. Raukkaparka muttaminkäs se ulkonäölleen voi. Jotenkin näytti sellaiselta karvattomalta koiralta. Meidän yhdellä tuttavapariskunnalla on sellainen ja on se nyt vähän outo ilmestys. Ja palelee lämpöiselläkin eli on käärittävä vilttiin. Me kutsumme sitämiehemme kanssa nasuksi vaikka on sillä ihan nimikin.....Terveisin M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 2. Noissa koirahäissä oli tavoiteltu kuninkaallista loistoa, mutta voi voi... ei voi suomalainen ymmärtää moista!

  Mäyräkoira ei alistuisi turhanpäiväisyyksiin, näin uskomme.

  VastaaPoista
 3. Marja-Leena: juu-u, ei se sulho, valitettavasti, minunkaan silmääni niin kauhean komealta näyttänyt, mutta olenkin puolueellinen. Mun mielestä kun mäyräkoirat ovat niitä kauneimpia koiria ;)

  Ihan järkyttävä summa rahaahan tuo on pistää koiriensa häihin, mutta kukin tavallaan. Mietin vain, että mitä tuollakin summalla lahjoitettuna esim. jonnekin koiratarhaan olisi saatu aikaiseksi...


  Olli: mäyräkoira ei moiseen alistuisi! :D Mäyräkoira pistäisi vinkuvongun päälle ja pyrkisi rynnistämään ulos tilaisuudesta kuin sonnilauma konsanaan! :) Ymmärrän kyllä että ihmiset rakastavat koiriaan, hyvä niin, mutta 20 000 puntaa...huhhuh!

  VastaaPoista