tiistai 21. elokuuta 2012

Puistokuvatuksia

Otteita mäyräkoiran päiväkirjasta:


Olen saapunut puistoon. Nyt äkkiä jotakin sutinaa...   Hello, ladies! How're you doin'?   Tämä triangelidraama ei valitettavasti edennyt tämän pidemmälle. Joku oli jättänyt aidan pyrkimysteni esteeksi.


Otteita ihmisen päiväkirjasta:   Kun taas toisaalla...


   ...Aslan on löytänyt itselleen samaa koko- ja ikäluokkaa olevan corgineidon...   ...joka vielä onneksi on samalla puolella aitaustakin, toisin kuin Alphonsen potentiaaliset tyttöystävät.  Tyttöystävän lähdettyä voi taas tutkia paikkoja ja tehdä havaintoja siitä, ken on täällä käynyt jättämässä viestejään puunrunkoja ja aidantolppia vasten...


   ...myös kuoppia ehtii kaivaa kun tytöt eivät enää häiritse keskittymistä.                       Autossa on jo kiire kotiin syömään ja nukkumaan. Päivä on täysi ja mäyräkoirat uupuneita.


Kamera on nykyään kädessä lähes yksinomaan koirapuistossa, josta saa parhaat tilannekuvat napattua. Muuten vaihtoehtona olisi lähinnä ulkoilu-uupumustaan kuittaavia ja kuorsaavia mäyräkoiria eri asennoissa. Tulevissa postauksissa tulee siis näkymään erityisen paljon puistoilevaa ja huonosti käyttäytyvää kaksikkoa.


12 kommenttia:

 1. Myrsky: Alfie, mä niin ymmärrän sua ja noi leidit on upeita. Mun tyttikseni, se ihana Inkku, on mut kokonaan hyljänny. Ei oo näkyny doorista hankikantojen jälkeen. Toi koirapuisto on mahtava rehvipaikka. Meil ei oo tommosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mihin Inkku on hävinnyt? Meillä tyttöystävät vaihtuvat, koska casanovan vikaa on sen verran paljon, että mistään kovin kummoisesta monogamiasta ei mäyräherroilla ole kyse ;) Toki on muutama suosikki ylitse muiden joka saa kummatkin pojat ujeltamaan, lähinnä nämä ovat aina olleet rotukavereita, kas kummaa ;)

   Koirapuisto on kyllä mainio paikka, kun ei noita kaheleita voi vapaanakaan juuri missään pitää.

   Poista
 2. Alphonse ei tyydy ihan pieniin haasteisiin! Aikamoisia amatsoneja nuo sun ihastuksesi!;)
  Aslan ymmärsi, ettei kannata kurkottaa liian korkealle: silloin todennäköisesti onnistuu paremmin!
  Ihanat pojat, hurmaatte varmaan koko koirapuiston naisväen - sekä koira- että ihmisnaaraat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on haaste miestä myöden! :D Toki valtavalla egolla varustettu tarvitsee itsensä kokoisen haasteen ;) Kyllä täytyy myöntää, että siitä on hurmaaminen kaukana kun mäyriäiset pääsevät irti porttien sisäpuolella: toinen pullistelee uroksille (niin kauan kuin muut sille alistuvat on hyvä...) ja toinen yrittää jokaisen nartun selkään. Luonnollisesti pullisteltuaan aikansa Alphonse yrittää myös kaikkien narttujen selkään...

   Raskasta on välillä olla kahden nuoren urhon ihmisenä ;)

   Poista
 3. Nyt pääsi kyllä röhönauru, Alphonsen "gigolohäntä" ja ihailemiensa naisten koko on aivan samat kuin Maurilla, jonka tulisin ihastus koskaan on kohdistunut rotikkanarttuun nimeltä Pioni...mäyräkoiralla oli kirjaimellisesti suu vaahdossa aina kun Pioni oli k-puistossa.....vai että "äkkiä jotain sutinaa", siinä tapauksessa Alfien suuhun sopii varmaan yhtä hyvin "Aslan ei_vaan_ tajuu"...? :-))) Teidän koirapuistokuvat on aina niin hauskoja, niitä katselee mielellään vaikka joka päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan gigolohäntä :) Pioni? :) Ihanan herkkä ja hauras nimi noinkin jämeränkokoisen rodun edustajalle :)

   Juu, Aslan ei _vaan_tajuu ;) Ja jos Alphonsella olis kännykkä, siinä ei olis yhtään 'älä vastaa' numeroa, daamit sais aina huomiota ;)

   ps. Aslan kävi äsken, ihan vain muinamiehinä, varastamassa paperinkeräykseen menevästä paperikasasta kirjekuoren ja rupes nakertamaan siitä sylkipalloja mökissään. Hain kuoren pois ja tavasin siitä "Suomen mäyräkoiraliitto" :D Kas, onkohan se oppinut lukemaan? :)

   Poista
 4. Nyt tuntuu pisto sydämessä: olen kuvannut parina päivänä nukkuvaa mäyräkoiraa :D

  Onneksi sinä jaksat olla aktiivisempi ja kyllä puistossa saa humppatukista hyviä kuvia. Ja jos joku sanoo, ettei koiralla ole ilmeitä niin valehtelee.

  Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, nukkuvia mäyriäisiä on helppo kuvata kun kohde pysyy suht' paikoillaan ;)

   Puistossa saa kyllä mainioita tilannekuvia, mutta välillä valaistusolosuhteet ovat aikasta haasteelliset...toivottavasti kuvista saa kuitenkin selvää.

   Terkut vastaanotettu, teille takas uudet! :)

   Poista
 5. Alphonsen naismaku on samanlainen kuin Jalolla: mitä suurempi, sen parempi. Pienen uroksen ego on vähintäänkin malamuutin kokoluokkaa, joten se mieluiten valitsee itselleen kokoisensa kumppanin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Jalo, pitää olla riittävä määrä haastetta pienikokoisella koiruudella ;) Ja tuo egojuttu taitaa mennä juuri noin; ainakin itse sen miellän just tuolla tavalla :)

   Poista
 6. Upeannäköistä toi teidän koirapuistoalue, meillä lähimmät puistot löytyy Porista, jonne ei viitsi ihan sen tähden lähteä.

  Alfie taitaa tykätä isoista ladyistä ;) kun taas Aslanille riittää pienempikin versio. Meidän blogissa on tainnut olla vähän liikaakin noita kuorsaava mäyräkoira -kuvia, ja yleensä aina samassa asennossaa. Enkä hanki yleensä muistaa ottaa kameraa mukaan ulos lähtiessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettei teillä ole lähempänä puistoa. Ne ovat kyllä ihan kivoja paikkoja, tietyin varauksin. Mukava jutella toisten koiraihmisten kanssa ja tavata uusia koiratuttavia, sekä lähteä yhdessä vanhojen tuttujen kanssa käymään puistossa.

   Alfie tykkää kyllä kaikista leideistä, mutta ilmeisesti isompikokoiset tarjoavat enemmän haastetta ja mäyräkoirathan tunnetusti pitävät haasteista ;) Aslan ei ole niin nuuka: kaikki käy ja aina :D

   Meillähän niitä torkkuvia/nukkuvia/katatonisia mäyräkoiria vasta esiintyykin blogissa, mutta kiva välillä ottaa noita juoksukuviakin :)

   Poista