keskiviikko 1. elokuuta 2012

Työmieskoirina

Otteita mäyräkoiran päiväkirjasta:


Olemme olleet työnjohdollisissa tehtävissä antamassa asentamis- ja kokoamisohjeita muutamaa uutta huonekalua varten. Aslan on myös levittänyt onnistuneesti styroxia. Yhdessä olemme riekaloineet pahvia ja tappaneet loput, kurittomat pakkausmateriaalit hengiltä. Ihanaa. Aktivoidumme välittömästi kun työkalupakki otetaan esille. Miehisiä hommia, nääs. Tilaa laatikossa kätevä 'doxie-in-a-boxie'-mäyräkoira. Valmiiksi koottu, ei hiljainen, ei vaivaton, mutta sitäkin kekseliäämpi, veikeämpi ja (ihmisten mielestä) pussattavampi.

Olemme aina innokkaina paikalla avustamassa kun tarvitaan ylimääräisiä tassupareja ja hammasrivistöjä - teemme ammattitaidolla pahvien päällekkäisladonnat, rei'itykset, silppuamiset, mutta emme huolehdi jälkikäsittelystä eli kierrätyksestä ja poiskuljetuksesta. Olemme paikalla silloinkin kun meitä ei tarvita. Varmuuden vuoksi.


Aslanin työmotivaatio osoittautui samanlaiseksi kuin sen keskittymiskyky...


Otteita ihmisen päiväkirjasta:


Teletapit tykkäävät auttaa pienessä pintaremontissa, rakennuspuuhissa ja yleensä kaikessa sellaisessa missä tarvitaan työkaluja. En tiedä onko tämä jokin testosteronivälitteinen juttu, mutta heti kun työkalupakki ilmestyy esille, ilmestyy sen viereen sitä tonkimaan myös kaksi karvaista päätä - miesihmisen karvaisen pään lisäksi, siis. Ei kestä kauaakaan kun touhun keskeltä alkaa kuulua "Aslan, älä ota sitä puukkoa." ja sitten "Nyt täällä on kyllä aivan liikaa mäyräkoiria poikittain..."Luojan kiitos niillä EI ole ihmispeukaloita. En edes halua lähteä arvailemaan mitä ne saisivat aikaan jos niillä olisi toimiva kämmen. 

12 kommenttia:

 1. Kuulostaa ja näyttää kovin kovin tutulta! :)
  Jos humppatukka-kaksikon yritys tarvitsee apupoikaa niin toimintaa voidaan laajentaa Satakuntaan, Bono astuu remmiin mielellään :D

  VastaaPoista
 2. Juu, tänne mahtuu, sekaan vaan! :) Voivat sitten Bonoavusteisesti riipiä pahvit ja kisailla, että kuka saa vedettyä isoimman suikaleen irti :)

  VastaaPoista
 3. Myös TeeSeItse-Mirkku valmiina remppapuuhiin! Hippipojat, Bono ja Mirkku olisivat täydellinen tehotiimi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässähän alkaa jo olla mukavasti porukkaa kasassa, pitäisi vissiin varata enemmänkin pahvilaatikoita työstöön ;)

   Poista
 4. Maukka ilmottautuu myös mukaan Remontti-Reiskat oy ab:hen! Sen himokkuutta huonekalupakkausten repimiseen ja silppuamiseen saa oikeen toppuutella, ettei se ohimennen silppua ne itse huonekalutkin.....tosin kunhan pakkaus on avattu ja asianmukaisesti tuhottu, Maurin työmotivaatiolle käy yleensä aivan kuten Aslaninkin sellaiselle :-)) Tulipa samalla mieleen vuosien takainen maalausremontti, kun maalasin seiniä katon rajasta, ja huomasin yllättäen että alapuolellani tumma laminaattilattia ja seinät noin metrin korkeudelta on täynnä mäyräkoiran mentäviä valkoisia maalitassun jälkiä....närkästys oli kova kun remontin huumaan päässyt mäyräkoira päätyikin suorinta tietä suihkuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa, Mauri-setä! =) Tuo pahvin repimisinto menee överiksi Aslanillakin, paketista on syytä olla poistettuina varsinaiset tavarat tai ne ovat täynnä hampaanjälkiä!

   Nauratti tuo maalausproggis :D Mäyräkoira haluaa yleensä olla siellä missä tapahtuu ja monesti taphtuu just jotakin sellaista ettei mäyräkoiraa välttämättä tarvita paikalla ;)

   Poista
 5. Olisikohan yhteinen piirre näille kaikille tappijaloille, että on ihan superkivaa auttaa kaikissa remppahommissa ja ihan kaikki pitää ainakin tutkia. Remonttireiskoille rapsutuksia. M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä veikkaan, että mäyräkoirassa aktivoituu jokin rempparele kun näkevät, että ihmiset tuusaavat työkalujen kanssa :) Ossille rapsuja takaisin :)

   Poista
 6. Teil on tommosta remonttireiskalinjaa ja me ollaan suuntauduttu enemmän tonne puutarhapuolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä pysytellään sisätiloissa eikä laajenneta pihoille remonttia ;) Tosin pihalla ei ole kauheasti tekemistä, mitä nyt Aslan kaivaa kuoppia nurmikkoon...valitettavasti ;)

   Poista
 7. Saisinko pari kappaletta näitä työmiehen mäyräkoiria, kiitos ;D
  Täältä löytyis kaikennäköistä remonttihommaa soran levittämisestä kaakelin saumaukseen. Vois täältä pari pahvilaatikkoakin löytyä rei'itettäväksi.

  Mainittakoon, että eräskin mäyräkoira kyllä kovin tykkää auttaa isukkia remppahommissa, se viimevuotinen purupeffa nimittäin...Mutta ei muutama lisätassukaan hallaa tee ;D tuumii tämänhetken tuhnupylly.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, täältä joutais kyllä kaksi kappaletta mäyriäisiä sinne remppahommiin! :) Tuossa ne nytkin pyörivät tiellä, että pistetäänkö tulemaan pikana? =)

   Poista