torstai 23. elokuuta 2012

Koirapuiston mellakkapoliisi

Otteita mäyräkoiran päiväkirjasta:


Jouduin koirapuistossa kahnaukseen yhden spanielin kanssa. Se kiipesi selkääni eikä uskonut kun kerroin sille, että millä tolalla asiat ovat sen jälkeen, jos ei välittömästi poistu. Se ei uskonut. Otimme yhteen, koska jouduin vääntämään sille rautalangasta yksinkertaisia faktoja elämästä, eli mäyräkoira = pomo, spanieli = ei pomo.

Aslan hätääntyi kun se näki, että olin vihainen. Se juoksi paikalle ja yritti napata kiinni siitä toisesta koirasta, muttei ihan ehtinyt kun olin jo painanut vastustajani alleni. Tämän välienselvittelyn jälkeen kukaan ei haastanut minua enää ja loppuajan olimme sulassa sovussa. Joskus pitää vähän isommin elein kertoa että miten se hierarkia oikein muotoutuu.


   Aslan seuraa tiiviisti eleitäni, se on koulutuksessani. 

   Minua harmitti, etten taaskaan päässyt isojen koirien puolelle. Siellä näytti olevan kovasti juoksuhaluisia kavereita, joiden kanssa olisi ollut kiva pinkoa pitkin aitausta. Siellä oli lisäksi pari sellaista böönaa jota en ollut vielä yrittänyt...

   Aslan odotti portilla ihastustaan, pientä mäyräkoiratyttöä, jota ei koskaan tullut...


Otteita ihmisen päiväkirjasta:


Koirapuistossa oli vilinää ja vilskettä; osan kyseenalaisesta väliaikaviihteestä tarjosivat tietenkin mäyräkoirat, jotka olivat taas kuin kaksi dingoa; mistään ei olisi huomannut, että niitä on aktiivisesti yritetty kouluttaa. Onneksi ihmisten komentoketjuun liittyi pieni ja suloinen tyttöpentu, joka piti hyvin järjestystä yllä:

   Ikää ei pennulla ollut paljoa, mutta tarmoa ja kykyä pitää mäyräkoirat kuosissa sitäkin enemmän. Huvittavaa oli, että se otti nimenomaan mäyräkoirat tarkkailun alle, roikkui niiden selässä hampaillaan ja kiskoi korvista jos nämä eivät totelleet.

  Aslanille luetaan lakia.

  Alphonse on saanut varjon peräänsä...jossakin vaiheessa se ei päässyt kiertämään aitausta toisten koirien mukana, koska pentu esti sen pääsyn blokkaamalla siltä kulkuväylän. Se oli ottanut elämäntehtäväkseen onnistua siinä missä ihmiset olivat epäonnistuneet: kouluttaa mäyräkoirista kelpo koirakansalaisia koirapuistoon.


  Alphonse yrittää ottaa vauhtia ja juosta mellakkapoliisin ohi. Onnistumatta. 


   Tien päässä odottaa rangaistus, koska mäyräkoirat ovat luvatta lähteneet lipettiin vartijansa huomaamatta. 

   Alphonse yrittää vokotella taas vähän kookkaampaa daamia, kun Aslan puolestaan on saanut järjestyksenvalvojan niskaansa. Pieni mellakkapoliisi ei välittänyt tuon taivaallista muista paikalla olleista koirista, se kohdisti kaiken energiansa mäyräkoirien kurittamiseen. Aslan juoksi pentu selässään, eikä sitä näyttänyt haittaavan yhtään se, että ratsastaja sen niskassa piti siitä hampaillaan kiinni ja murisi koko ajan sen korvaan.  

8 kommenttia:

 1. Hih, ihanan raisu mellakkapoliisi. Tommosia lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo mellakkapoliisi on aivan ihana <3 Kysyin jo viimeksi, että haittaako jos lainataan sitä pysyvästi meille? :D

   Poista
 2. Mä oon yleensä se, joka koittaa kiivetä (kaikkien, sukupuolesta tai koosta riippumatta) selkään, ja meinaan saada köniini, kun en usko ärähdystä. Siks mamma ei kuulemma enää uskaltaudu mun kanssa koirapuistoon. Täh.

  Toi mellakkapoliisi on aika söpö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alphonse ja Aslan saa jatkuvasti nartuilta köniinsä, kun eivät usko ärähdystä :) Ihan kauhea yhdistelmä on hyvin alistuva narttu ja nuori mäyräkoirauros...siitä ei tule mitään, koska pojat tekevät yhteistyötä: toinen motittaa ja toinen kiipeää selkään ja sitten vaihtavat osia. Aina toivotaankin, että puistoon tulisi mahdollisimman dominoivia narttuja että pojat eivät pääsisi selkään ;)

   Poista
 3. Onpa taas ihana puistoreissu :) Uskomaton pikkuinen tuo valkoinen, mutta hyvä maku sillä on kun on AA-pojat kiertänyt tassunsa ympäri :) Eikä tyttö pelkää haasteita, kun on kaksi mäyräkoiraa ottanut koulutettavakseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AA-kerholaiset ovat ihan mennyttä miestä tuon pienen mellakkapoliisin edessä (ja ikää on tosiaan vasta 5 kk pennulla! :), melkoinen justiina siitä tulee isona ja sehän on vain meidän kannalta hyvä ;) Liikuttavaa on kyllä nähdä se, että se ei välitä tuon taivaallista muista koirista, juoksee mäyräkoirien perässä ja jopa asettuu Aslanin viereen ärhentelemään muille uroksille. Aslan on sen poikaystävä :)

   Poista
 4. On kyllä aika hyväluontoisia teidän pojat, kun antavat tollasen pikkuintoilijan itseään "muka" pomottaa, ilman että pistävät sen ruotuun :-) Näiden humppatukkien hiuksissa saakin tietty roikuttua aika hyvin mukana...Alphonse kuuluu näköjään mielestään selvästi kyllä isojen koirien puolelle - eikös ne apajat valita egon, eikä fyysisen koon mukaan :-) :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alphonsella on nyt meneillään vaihe, että koirapuiston kuninkuus on tärkeämpää kuin nartut. Se kyllä jaksaa vongata, sille päälle sattuessaan, mutta vaikka paikalla olisi useampikin narttu, se tekee omia retkiään puiston ympäri ja merkkailee innokkaasti, ärhentelee aidan läpi isompien puolelle, eikä välttämättä oman aitauksen nartuista niinkään välitä. Tämähän on, tietenkin, suorastaan loistavaa! :D Meillä on ihan riittävästi tekemistä siinä, kun saadaan nostella Aslania pois narttujen selästä, siis jos narttu on kovin alistuva eikä karkoita sitä itse.

   Alphonse kyllä kuuluisi varmasti mieluummin isojen puolelle, mutta ei olla sen valtavan egon takia sitä sinne päästetty. Jos tulee nokkapokka niin se jää armotta jalkoihin pienen kokonsa takia. Lisäksi Aslan saisi hysteerisen kohtauksen jos Alphonse lähtisi aidan toiselle puolelle eikä itse pääsisi mukaan :D

   Poista