lauantai 24. toukokuuta 2014

Viikonloppua ja treeniä

Otteita mäyräkoiran päiväkirjasta:Olen paikalla, vaan en tavattavissa. Kuvaaminen. Loppuu. Nyt.

Otteita ihmisen päiväkirjasta:

Mäyräkoirat ovat polttaneet energiaansa tälläkin viikolla taas niin raivokkaasti, että aamuruokakuppiin kolahti extra-annokset ruokaa. Aslanin joka-aamuinen käynti järvessä ei tehnyt vieläkään Alphonseen vaikutusta, mutta ylimääräinen eines sen sijaan teki. 

Kaupasta on haettu lisää naudanverta sulamaan; tänään mennään taas metsään eksymään verettämään jälkiä. Olisi suotavaa, ettemme käärmeiden kanssa näkisi toisiamme tälläkään kertaa. Viimeksi viaton sammakko sai minut huutamaan ääneen, kun olin varma, että suomuniska väijyi sammalikossa.

3 kommenttia:

 1. Palvelijatar on ihan vauhko käärmeiden ja ampiaisten suhteen. Kaikkialla pelkää, että pääsevät kimppuuni, ja sen jälkeen pelkää vielä enemmän, kun luki ettei kyytabuja suositella koiralle käärmeenpuremaan. Sotkee kuulemma hoidon, on vain pidettävä koira paikoillaan ja kiirehdittävä ellin luo. Ampiaisen pistoon kyytabu on kuulemma edelleen suositeltava juttu.
  On teillä kyllä todellista laatuaikaa siellä, AA-pojat. Pitäkää hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täytyy myöntää, että aika tiiviisti tulee tuijoteltua jalkoihin metsässä. Mulla pitkävartiset kumpparit jalassa, mutta mäyrällä, tunnetusti ei, ja nokkakin maassa kiinni - kun se on vähän sen homman tarkoituskin siellä jäljellä. Silloin kyllä tulee pälyiltyä vähän liikaakin, kun aina pelkään, että jostakin kiven kolosta se kyy kuitenkin hyökkää :/

   Mäyrillä on tosiaan hauskaa luvassa tänä aamuna :) Miesihminen oli sanonut, että itku oli alkannut (koirilla, ei hänellä ;) kun olin eilen lähtenyt mettäkamppeet mukana ovesta ulos niitä jälkiä tekemään. Tiesivät karvakaverit, että nyt on hauskaa luvassa, mutta minkä takia ne jätetään kotiin odottamaan! :)

   Poista
  2. Niin, ja piti vielä sanomani, että Aslania pisti ampiainen kaksi kesää sitten ja koko pää turposi todella häijyn näköiseksi. Kyytabletin annoin ja päivystävältä ellilltä vielä varmistin annostuksen ja sanoivat, että jos n. puolentoista tunnin kuluttua tabletin antamisesta turvotus laske, on tultava päivystykseen. Tabletti auttoi - mutta se, mikä ei auttanut, oli tieto siitä, että haistellessaan kukkia ulkona Aslan työntää siinä olevat hyönteiset kirsulla sivuun...että selvis sitten, että miksi sitä pistetään.

   Poista