sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Kun yksiköstä tulee kaksikko

Otteita mäyräkoiran päiväkirjasta:

Minusta riippumattomista syistä johtuen ihminen on ollut blogimaailmasta poissa luvattoman pitkään. Älkää silti hetkeäkään luulko, etteikö hän olisi viettänyt yhtä mäyräkoirakeskeistä elämää kuin aikaisemminkin! Hän ei vain ole ehtinyt raportoida siitä + kaikista edesottamuksistani.

Mutta onhan minulla uutisiakin! Olemme monistuneet: talossa on yhden sijasta kaksi mäyräkoiraa! Ihmiset ottivat minut perjantaina mukaansa ja ajelimme kohti alkukotiani - jossa isosiskopuoleni ja emäni asuvat - ja otimme sieltä kotiinviemisiksi yhden isosiskopuoleni poikapennuista. Olen siis pennun enopuoli (ja koska mäyräkoira ei tee mitään puoliksi, en myöskään tunne itseäni puolikasenoksi vaan ihan kokonaiseksi) Blogissa siis debytointinsa suorittaa nyt Aslan, pieni mustalaikullinen, vihertäväsilmäinen ja vikkelä poika. 
 
Aslan. Ikää on kertynyt tähän mennessä 8 viikkoa. Näemmä käyttää sujuvasti samoja apuja kuin minäkin; kauhean vaikeaa on sekä ihmisten että itseni vastustaa tuota pennuntuoksua ja pyöreää naamaa.

Meikäpoika. Ikää hulppeat 5 viikkoa. Käytössäni olivat ihmissydämen sulatusvälineet: nappisilmät ja suloinen naama. Toimi silloin. Toimii edelleen. (Kuvaajana Titta Kuusela)

 
 
Otteita ihmisen päiväkirjasta:

Erinäisistä kiireistä johtuen olemme olleet pienellä tauolla, mutta nyt olemme palanneet, vahvistuksen kanssa! Pentukuume nimittäin saavutti lakipisteensä, eikä asialle ollut enää muuta tehtävissä kuin hakea mäyräkoirapienokainen uuteen kotiinsa.

Pissa/kakka/yöheräämisrumba on alkanut, mutta onneksi edelliskerrasta on vasta niin vähän aikaa, että se kaikki on vielä tuoreessa muistissa (Alphonse tuli taloon 23.08 2010 ja Aslan 23.09.2011). Nyt sitten keskitytään elämään kahden mäyräkoirapojan taloudessa, ja turvaamaan pienelle mahdollisimman tasainen pentuvaihe sekä isommalle säilyttämään sen erityisoikeudet ja sen tarvitsema huomio.

Kiitos, Katja ja Sale, jo toisena vuotena peräkkäin, ihanasta mäyräkoirapojasta! Yritetään olla seuraavan kerran tulematta pentuapajille. Yritetään...

Alphonse ja Aslan.
Hei pieni, onks kaikki ok?
Eno nyt vähän väsynyt...
...ja pieni siskonpoika ei jaksa pysytellä enää hereillä senkään vertaa.

20 kommenttia:

  1. Voi kuinka söötti voi tuollainen pieni mäyräkoiranpentu ollakin! ♥
    Onnea uudesta perheenjäsenestä!

    VastaaPoista
  2. IHANAA! Onnea paljon uudesta tulokkaasta, aivan mahtavan suloinen tapaus :)

    Mitäs mieltä Alfie on kaverista? :)

    Meillä pikkuneiti on kasvanut hurjaa vauhtia, on myös oma bloggailu nyt hieman jäänyt kaikkien kiireiden takia. Pitäis ottaa itseään niskasta kiinni.. :D

    VastaaPoista
  3. Voi eiiih. Kyllä on Aslan soma. Meillä on yksi tuttava jolla on Aslan niminen kiinan harjakoira.Voin vakuuttaa,että se kaveri ei ole yhtään noin soma. Kuitenkin kovin rakas omistajilleen. No tästä lähtien saamme sitten seurailla Aslanin ja Alfien seikkailuja. Kovin on samanlainen väritykseltään:) Naama näyttää hitusen tummemmalta ja varmaan tulee ihan omanäköisensä. Onnea perheenlisäyksestä.Marja-Leena ja Ossi.

    VastaaPoista
  4. Siis mitä! Siis apuva! Siis ONNEE! Meille kans!!!

    VastaaPoista
  5. Onnea perheelle ja sen uudelle jäsenelle! Siitä se lähtee, kohta niitä on kolme :-) Niin meilläkin.

    t. 3 shelttiä ja emäntä

    VastaaPoista
  6. Apua miten suloinen Aslan ♥, mä en kestä!!! Hih, pentukuume vei sitten voiton, YMMÄRRÄN! ;D

    Paljon onnea tuplaantumisen johdosta ja Alfielle jaksuja.. Hänellä on tiedossa kovasti hommia pikkuisen talon tavoille opettamisessa. ;)

    Ps. Kivaa, kun ootte taas takas. Meinas jo alkaa vähän huolestuttamaan, että onhan kaikki ok.

    VastaaPoista
  7. Voi eikä, mikä ihanuus <3
    Onnittelut pienokaisen johdosta!

    Onkin ihan ymmärrettävää, että ootte viettäneet blogihiljaisuutta, ehdein kyllä jo vähän huolestua ;) Just joku päivä lueskelin noita vanhoja juttujasi ja jossain oli sellainen maininta, että Alfie saa kaverin joskus 2-3 vuotiaana. Heh, niinhän siinä sitten kävi, että ei edes kaks vuotta ehtinyt täyteen ;D)))

    Bongasin muuten tuon samaisen Alfien vauvakuvan Aviisi Plussan sivuiltakin ;) löytyy myös netistä.

    VastaaPoista
  8. EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!

    Laitan bannilistalle kaikki, jotka mun pentukuumettani moisilla kuvilla ja uutisilla kiusaa!!

    Ihana ihana ihana ihana Aslan! Onnea uudesta perheenjäsenestä. En ny raaski bannilistalle noin suloista laikkulasta laittaa. Paljon kuvia isosta ja pienestä lapsosesta, kiitos! :)

    VastaaPoista
  9. Enpäs arvannut, että radiohiljaisuuden aikana teillä on sattunut jotain tällaista :) Ja taas yksi blogi lisää kiellettyjen listalle! ;D Nämä pentukuvat eivät voi muuta kuin herättää ihastuneita äännähdyksiä ja ukkokin piti hälyttää kuvia katsomaan. Onnea uudesta perheenjäsenestä ja seuraamme varmasti jatkossakin mäyrispoikien menoa :)

    VastaaPoista
  10. Hurmaavalla Aslanille paljon kaveripusuja Satakunnasta, tervetuloa blogimaailmaan! :)

    VastaaPoista
  11. Arttu: Jukra, vauvauutisia, tää ei oo reiluu... Koska mä saan pikkuveljen, jolla pelaisin jalista! Tai keneltä kiskoisin hamp... öh, puruluut suusta. Phyh, menen muualla, kun aina tää on tätä...

    Mai: Huokaus ;) En tiedä, kumpi liikuttaa sydäntä enemmän, tuon pennun suloisuus vai Alphonsen huolenpito pienen mustatassun unesta :) En muistanutkaan kuinka ihanat mäyrisvauvan nyrkit on, kun anturat on vielä ihan tuoreet ;) Onnea hurjasti!
    PS: Artun kommentit ehkä selittää, miksi meille ei ole vielä kuulunut pienten anturoiden naputusta...

    VastaaPoista
  12. Voi ei, ei tällaisia kuvia...
    onpas hellyyttävä poika. Suloinen. Aivan kuin enonsa. Ja ehdottomasti Alfie on kokonainen eno, ei mikään puolisellainen.

    Kiva kun tulitte takaisin - kaksinkertainen hurraa-huuto!

    VastaaPoista
  13. Onnea perheenlisäyksestä! :) Hyvin ilmeikkäältä herralta Aslan vaikuttaa ja voi noita valtavia tassuja <3 Nää kuvat on kyllä niiiiiin myrkkyä mun itsehillinnälle! Pentukuume yltyy yltymistään ja siihen ei ole kuin yksi lääke ;) Onneksi silmiini ei ole vielä osunut mitään kutkuttavaa yhdistelmää, josta voisin uuden lapsukaisen adoptoida.

    VastaaPoista
  14. Voi ei, mitä uutisia, ihan mahtavaa!!! Jännä, kun kaverit saa vauvoja, niin käyn niitä "ihastelemassa" ja mietin itsekseni tyyliin "ihan kiva, mut luojan kiitos tuo ei muuta meille", mut miten ihmeessä nää koiranpennut aiheuttaa ihan erilaista kutinaa! Havahduin haaveilemasta (työpöydän äärestä..), kun olin jo päässyt ajatuksissani siihen kohtaan, että millaistakohan elämä olisi pennun kanssa. Apua! Innolla odotan uusia postauksia, on tuo Aslan vaan aikas hurmuri ja Alfie tietty edelleen myös:) Nauttikaahan toisistanne! Ja palatkaa pian kuvien kanssa:)

    VastaaPoista
  15. Kerkesinkin jo ihmettelemään mihin olette kadonneet. Voi mahoton miten suloinen pentu, ONNITTELUT perheenlisäyksen johdosta. Odottelenkin nyt entistä innokkaammin mäyräkoirien kuulumisia.
    T:Tiina ja 2 karkeakarvaista mäyräkoiratyttöä

    VastaaPoista
  16. voi iik, mitä uutisia täällä oli!

    onnea uudesta tulokkaasta ja ihanaa pentuaikaa koko perheelle!

    VastaaPoista
  17. Awww... onnea tuoreesta perheenlisäyksestä! :)

    VastaaPoista
  18. Kiitos kaikille onnitteluista!:) Täällä on vilinää ja vilskettä, vauhtia ja vaarallisia tilanteita vaikka muille jakaa ;)

    VastaaPoista
  19. IIIK! Ihanaa...pentu on tullut taloon ja pääsee isomman oppiin. Ihana uutinen! Rapsuja tuolle ihanalle koiranalulle!

    VastaaPoista