keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Mäyräkoirat hyödyntävät Heikointa Lenkkiä

Otteita mäyräkoiran päiväkirjasta:

Olenko kertonut teille Heikoimmasta Lenkistä? Hän asuu meillä. Kotona asuvat myös minä, ylivalvoja ja koirapoliisi, sekä lellivauva eli Aslan, joka on syliaddikti ja kova(ääninen) esittämään vaatimuksia. Ihmisvahvuuksista meillä on täällä miesihminen ja sitten on tietenkin tuo Heikoin Lenkki. Heikoin Lenkki on se, jolta saa yleensä eniten huomiota ja herkkuja, hänen on vaikeinta vastustaa mäyräkoirarukouksia joiden harjoittamisessa olemme Aslanin kanssa pätevöityneet jo aikoja sitten. Näitä ominaisuuksia ja heikkouksia käytämme Aslanin kanssa hyväksi kun käytäntö on oivallisesti osoittanut sen, että vielä näin yli kolmen vuoden jälkeenkin mäyräkoira saa kiedottua Heikoimman Lenkin helposti solmuun. 

Heikoin Lenkki on se, jonka käsien kautta suurin osa välipaloista päätyy mäyräkoirien suuhun. Tämä eines on pääasiallisesti sinkoutunut pöydän yli lattialle kun Heikoin Lenkki pilkkoo, soseuttaa, siivilöi, palastelee ja pakastaa. Hän tekee tätä kaikkea yhtä aikaa ja moniajon ollessa kiivaimmillaan ruokaa saattaa tippua vahingossa lattiallekin. Tässä vaiheessa kaksi mäyräkoiraa ovat sijoittuneina keittiöön, lähelle ruokaa laittavan ihmisen jalkoja ja naulinneet katseensa maahan, siihen ihmisen kantapäiden tienoille. Turha sitä on ylös tähystellä kun painovoima vetää ne kaalinpalaset kuitenkin lattiatasolle, josta nopein ne saa hamuttua. Ette muuten usko miten nopeasti yksi lihapulla katoaa suuhun, siis melkein jo ennen kuin se edes on koskettanut lattiaa. 

Heikoimmalla Lenkillä on kuitenkin äärimmäisen rasittava tapa sabotoida mäyräkoirien välipalahetkiä komentamalla ylimääräiset keittiöstä pois. Valitettavasti 'ylimääräiset' koskee vain niitä, joilla on häntä. Mutta onneksi sellaista päivää ei vielä ole koittanut jolloin mäyräkoirat eivät olisi salaateista  tai herkuista omaansa saaneet. Ja sitten kun muut ihmiset ihmettelevät miten koirat norkoilevat jaloissa kun toiminta liittyy ruokaan tai ruokailuun, Heikoin Lenkki katselee taktisesti kattoa.


Otteita ihmisen päiväkirjasta:


Sinulla on kädet vapaana. Voitko siis nyt ottaa minut syliin?


Anteeksi miten niin et kerkeä? Mitä tärkeämpää sinulla muka voisi olla meneillään kuin mäyräkoiran kantaminen? 


5 kommenttia:

 1. Näppärää, kun on perheessä tuollainen Heikoin Lenkki ;) Kuvat teksteineen todistavat myös sen, että aina kun Heikoin Lenkki on tekevinään jotain tärkeämpää eikä palvele mäyräkoiria, se tuntee syyllisyyttä! Täydellinen palvelija, todella ihanan heikko ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Ja nytkin olen hereillä, kun kerrankin olisin voinut nukkua pidempään, niin ei, palveluksiani tarvittiin keskellä aamuyön tunteja ja mihin? Ainut hyväksyttävä syy olisi kiitolaukka ulos, mutta sen sijaan Heikon Lenkki joutui tuomitsemaan väärintekijän antamaan kärsivälle osapuolelle tilaa pediltä. Puoli viideltä. Kesken unien. On niin raskasta olla Heikoin Lenkki! :D

   Poista
 2. Miksei meillä asu tommosta Heikointa Lenkkiä? Tulkaa meille opettamaan mulle, miten siitä Lenkistä saa niin heikon, et herkkuja putoilee lattialle ja mun suuhun. Tasan ei käy onnenlahjat mäyräkoiramaailmassakaan!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Heikoimman Lenkin koulutus on tapahtunut ihan varkain - sitä on edesauttanut tietty toheluus ja hosuminen ruuanvalmistuksen aikana, jolloin täysin luontevasti Heikoin Lenkki viipaloi paloja lattialle, palan sormestaan, purkittaa ja lajittelee niin, että mäyräkoirat oivallisesti saavat osansa jos istuvat lattialla suut ammollaan kuin haukanpojat. Kätevää! ;)

   Poista
 3. Heh heh, jos teillä on heikoin lenkki, niin minä olen sitten olematon lenkki - 11 vuotta mäyräkoirakoulutusta on saanut minusta jo varsin kuuliaan palvelijan, joka tietää, että pääsee itsekin helpommalla, kun tottelee mäyräkoiraa ;-) ;-) Toi Aslan on kyllä söpö, miten se viihtyykin niin hyvin sylissä - siskon mäykyt on samanlaisia mutta Mauri ei ole koskaan ollut sylissä viihtyjä. Se haluaa kyllä olla kyljessä kiinni, mutta on kuitenkin sen verran macho, että se riittää. Terkkuja AA-pojille ja sille heikoimmalle lenkille :-) t. Laura ja Mauri-setä

  VastaaPoista