keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Koirapuistokohellusta

Otteita mäyräkoiran päiväkirjasta:


Yritämme Aslanin kanssa käyttää ihmisiämme viikonloppuisin koirapuistossa, välillä pyrkimyksessämme onnistuen, välillä epäonnistuen. Viime aikoina keli on tullut väliin; vettä on satanut ja maa on ollut mutainen. Mutta ne kerrat jolloin puistoon on päästy, ovat olleet sitten sitäkin mukavampia.


Tupu, Hupu ja Lupu = Eetu, minä ja Aslan.
Aslanilla on yleensä kiire. Kukaan ei vain tiedä että minne ja miksi.
Tupu, Lupu ja Hupu = Eetu, Aslan ja minä. 
Eetu on joutunut uhriksi. Rajua rakkautta jaossa. 


Otteita ihmisen päiväkirjasta:


Aslan toimi tehokkaasti taas tälläkin kertaa koirapuistossa: se oli jatkuvasti tapahtumien keskipisteessä ja erityisesti luomassa niitä. Se ei kunnioittanut yhtään itseään vanhempia koiria. Alphonse oilsi voinut kertoa tämän jo etukäteen niin se ei olisi tullut kellekään yllätyksenä. 


Nakkikeittoa ja muutama spanieli mausteena.

 Eetu yrittää päästä leikkimään pikkuriikkisen, viehkon humppatukkaneidin kanssa. Alphonse ja Aslan ovat sitä mieltä, ettei siihen ole mitään tarvetta.

Välillä on pakko käydä tankkauspisteellä juomassa. 


Koirapuistoilu on aina yhtä suuri menestys. Ja jos paikalla ei ole tuttuja koiria joiden kanssa temmeltää, on mäyräkoirapojilla aina toisensa. Jahtausleikki ja juoksukilpailut onnistuvat vallan hyvin kahdella osanottajalla. 

ps. bloggerin uudistus vei sitä huonompaan suuntaan. Tämä ei yllättänyt minua mitenkään, mutta ärsyttävää, että layoutin ongelmat lisääntyivät entisestään. Ylimääräiset rivivälit (yms. mokat) teksteissäni eivät siis ole taiteellisen vapauden ottamista vaan ihan bloggerin sisäinen ongelma. 
6 kommenttia:

 1. Voi ei! Aivan ihanan lennokkaita kuvia! Nakkikeittoa todellakin :)

  VastaaPoista
 2. Voi mahdoton, mikä nakkisoppa ;) Aivan mahtavia kuvia taas. Kyllä on pojilla hauskaa koirapuistossa. Saa hengata toisiensa ja kavereidensa kanssa, mikäs sen parempaa. Aslan on kuin lentävä nakki tuossa toisessa kuvassa :D

  Harmi tuota bloggeria, kun noin temppuilee. Ei siinä sitten välttämättä jaksa päivitellä, kun aina saa tapella koneen kanssa :(

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanaa menoa koirapuistossa. Onneksi kaikki koirulit ovat mitä ilmeisimmin sellaisia "rauhaa rakastavia" otuksia, joiden kanssa ei ainakaan suurempia riitoja tule. Bloggerin uudistus on juu, ihan hanurista. Terveisiä M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavia kuvia! Niitä katsoessa tuntee näytön tälläkin puolen vauhdin huuman ja tilanteesta huokuvan ilon.

  VastaaPoista
 5. Aslanilla todella näyttää olevan kiire!:D Peräpään nuuhkimisjono näyttää tutulta. Me emme juuri enää käy koirapuistoissa, koska arvon herra koira ei tyydy pelkkään nuuhkintaan, vaan säntäilee jokaisen karvakorvan hanurissa kiinni nylkyttäminen mielessään...

  VastaaPoista
 6. Jack ja Ronja: vauhtia ja vaaratilanteita ei puutu koskaan nakkikohtaamisista! :)


  Ellieli: pojilla on kyllä aina niin hauskaa ja uni tulee autossa heti kun lähdetään takaisin kotiin; kyllä siinä viedään aina kaikki mehut nakeista kun siellä juoksee vaikka tunninkin yhteen menoon :)

  Jeps, bloggerin ongelmat ovat vain lisääntyneet...näillä nyt kuitenkin mennään, koska en kyllä uuttakaan blogia jaksa pistää pystyyn, joten nielen kitkerät sanani ja jatkan postailua ;)


  Marja-Leena: noh, tällä kertaa ei tullut sen suurempia hankauksia, mutta joskus on tilanteita ettei Alfie voi olla samassa aitauksessa jonkin uroksen kanssa kun siinä ruvetaan ihan oikeasti tositoimiin ja kurotellaan jo toisen kurkkua kohti...niin kauan kuin Alfie saa olla pomo kaikki on ok, mutta sitten kun sitä lähtee joku tosissaan haastamaan niin peli alkaa olla menetetty niiltä osin.


  HooPee: kyllä vaan, vauhdin hurma oli taas melkoinen ja puistoon on aina niin kiva mennä kun tietää, että mäyriäisillä on ihan ratkiriemukasta siellä, vaikka vain kahdestaan, kunhan saavat juosta niin lujaa kuin pääsevät :)


  Jaltsalandia: Meillähän menee mäyriäisillä tuo touhu aina selkäänkiipeämiseksi, siis aina. Onneksi sitten välillä intoutuvat juoksemaankin :)

  VastaaPoista